اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق

وندی شرمن: اقدام ترامپ علیه سپاه نیروهای ما در منطقه را به خطر می‌اندازد

دیپلمات سابق آمریکایی اقدام ترامپ در قراردادن سپاه در لیست تروریست‌ها را اقدامی تحریک آمیز دانست که نیروهای آمریکایی در منطقه را به خطر می‌اندازد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 09
کد خبر: ۸۱۴۹
به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از روزنامه "دی ولت" آلمان، کاخ سفید روز دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در فهرست گروههای تروریستی خود قرار داد تا از این طریق به زعم خود با آنچه اقدامات بی‌ثبات‌کننده ایران در منطقه خوانده است، مقابله کند.

این اقدام دونالد ترامپ حتی با انتقادهایی در واشنگتن همراه بوده است. به نوشته روزنامه دی ولت تا به حال هرگز یک واحد نظامی رسمی به عنوان یک سازمان تروریستی طبقه بندی نشده بود. تحلیلگران و ناظران در آمریکا در این باره هشدار می دهند که دیگر کشورها هم از این طریق بتوانند گام های مشابهی را علیه نیروهای آمریکایی بردارند. این دقیقا همان تهدیدی است که نمایندگان مجلس ایران در مقابل این اقدام آمریکا انجام دادند.

  
وندی شرمن معاون سیاسی وزیر امور خارجه آمریکا در دولت اوباما و مذاکره کننده ارشد این کشور در گفتگوهای منتهی به توافق هسته‌ای ایران هم در گفتگویی با رویترز اظهار داشته است که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به صورت گسترده از طرف آمریکا تحریم شده است و این اقدام تحریک آمیز و تنش زا نیروهای ما در منطقه را به خطر می اندازد. این گفته شرمن با اظهارات اخیر فرمانده سپاه مبنی بر اینکه نیروهای آمریکایی دیگر روی آرامش را در منطقه نخواهند دید منطبق است.

وی ترامپ را متهم کرد که با این اقدام آگاهانه باعث تحریک نظامی می شود.

سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر اقدام احتمالی امریکایی‌ها در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی تأکید کرد: در صورت چنین حماقتی، ارتش و نیرو‌های امنیتی امریکا در منطقه غرب آسیا، دیگر آرامش امروز را نخواهند داشت.
ارسال نظر
آخرین اخبار